Sempozyum Programı için tıklayınız.

Date: 31.08.2023

Eskişehir Technical University Journal of Science and Technology A-Applied Sciences and Engineering

19.ULUSAL KİL SEMPOZYUMU’NUN DEĞERLİ KATILIMCILARI,

Özetlerin Değerlendirilmesi

19. Ulusal Kil Sempozyumuna gönderilen bildiri özetleri iki hakem tarafından değerlendirilecektir. Sözlü ya da poster olarak sunulmak üzere kabul edilen bildirilerin özetleri Sempozyum Kitapçığında basılacaktır.

Tam Metin Bildirilerin Yayımlanması

19. Ulusal Kil Sempozyumu (Kil’2023) katılımcılarının bildirilerini tam metin olarak Eskişehir Technical University Journal of Science and Technology A- Applied Sciences and Engineering (ESTUJST-A) dergisinin Özel Sayı kapsamında değerlendirmeye alınması için gerekli şartları ve işleyiş planını dikkate almaları gerekmektedir.

Tam metinler dergiye yönlendirilmeden önce Bilim Kurulu tarafından dergiye uygunluğu kontrol edilecektir. Bu amaçla, katılımcılar tam metinlerini kil2023@eskisehir.edu.tr e-posta adresine dergi yazım kurallarına uygun olarak 10‒17 Eylül tarihleri arasında göndermelidirler. İşleyiş planı için lütfen tıklayınız.

Düzenleme Kurulu

Date: 31.08.2023

SERAMİK HAMMADDELER ÇALIŞTAYI

Seramik Araştırma Merkezi’nin 25. Kuruluş yıldönümü anısına ve Türk Seramik Derneği iş birliği ile SERAMİK HAMMADDELER ÇALIŞTAYI 7 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirilecektir.

Date: 12.06.2023

19. Ulusal Kil Sempozyumu Kapsamında Prof. Ensar TAÇYILDIZ Kişisel Seramik Sergisi

Date: 23.08.2023